Introduction



Kaseh♥
;i dont smoke/drink/club, thanks for passing by my blog (:

Being in a relationship now is just a temporary thing in life.

"You can forgive someone almost anything but you cannot tolerate everything.
We don't have to tolerate what people do just because we forgive them for doing it.
Forgiving heals us personally. To tolerate everything only hurts us all in the long run."

♡ I don't want to be th first cause there will be second and third, i want to be th only one ♡

online readers!
hit counter




Follow me on twitter and chat/message me on chatango




Friends and Acquaintances

aiman amanrockstar atisyiadixon ayu adieqpampered ahyeen aripahmad adilah amelyna aydaa anna ainelmo atiqah anna allysia afiqah ayuShortie annadiana achip annaaida azlan anne atin atyqa atiqa ahyeen ardinie aisyahsepet aeynn atika anbilly aida arif ana aishah angy aputputera amiisegiwella bella bellanabila babyfee bella bellashalina beyda boystar chah chubjepon dian danial danishiftiqar dayah danialhariz dya deedeesmallgirl dewisutra dee dya ezzan einfarahin emily emiliya ekiinkental elly erny einadoll edely eqajepon eldyana eenah efa eqa filza fyzah fifiedollystar fya feralyna fee farhan feraa f.lullaby farahstarlight fatinahterawr feyira fatynandriana fazeera faizalisa fyzza fyeqah farr fally fxzakxtten fadzilah fadhilah farah glamourmeow hawerr hayunni huda hyddy izan intan ila ida iranadzyhar ikkahbeylo ishafeewit irah ikah isya idadeluna izahlove intan joe jannahdey kila kikitelor khairunizam kaliesa kikimeow khat kimpossible khadijah kila leeyah linaj'lil liyana lalashyq laydiezee lydiaizzati lyshaa lalaa minnieliyana marfua mrcolgate maslyra mirahnyonyiaa minmin mimie mira mirasunshine mai nadiah nasyitah naqiuddin naddd nadiah nadhilah nanaaa nadiah natashababylove nazira nauu nick nahnahkaesiao nurulamirah nini nisyaaa nadiah nadiaaah nadea nysa nabilah nana natasha nurul nyla nesabuffy ninaBontot nunu nazira ninieyy nadiah nawari nadia puterinamirah putri qaniah qiqibaby qiys qiddie queen rheraxiiow raudhah redlyme raiboncet rina rara raudhah rarabeylo rarakechykapa rachel rararainbow sulastri shafika shikinlee sabrina sabBeylo syasha shasha sufri syidahh sharlyza sashaisabelle sehaa syefqa syabilla shahrin syefa sheila suri Shurah syahmeer shafiqah syawal sarah titichakz thasha tyqa tejaa tisha tuty tiradarls teera tizzy tyshaa uziyashi wanie waniciner yanna yanab yati yayahbeloh zazai zyzybaby zuzul zafirah zara zaam zuraidi zaza zuzu

Tomorrow will always be a better day

March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 October 2011

Monday, October 05, 2009 ♥

Tags replied! :D (th ones in bold are th reply to hate taggers) :D

riqa; kaseh akan sentiasa cekalkan hati, syg. tapi kaseh tk usah risau, riqa akan sentiasa ada untuk kaseh kan? kaseh hargai itu :D terimakasih syg.

fyka; oh beli kat bedok tk slh, around $26. heh heh. dh lama dh kaseh beli tuh seluar :D

reena; pertama, reena kata dengan kaseh, jgn semarang ckp org tak ada akhlak. pada mulanya, kaseh tk ckp reena tak ada akhlak tapi dengan cara reena berbual, reena nak beritahu kaseh dan semua pembaca blog kaseh yg reena tidak mempunyai akhlak? reena tak malu ke? (: kedua, kaseh tk kata kaseh baik sgt, masih ada banyak pekara yang harus kaseh perbaiki tentang diri kaseh, sama juga seperti reena, banyak juga kekurangan (: ketiga, tak semestinya dengan pemakaian kaseh, kaseh tk usah solat. solat tuh satu kewajiban bagi semua umat islam, (: keempat, sesungguhnya kaseh masih cetek agama, salah ke kaseh pergi syarahan untuk mempertingkatkan ilmu peragamaan kaseh? dan yang terakhir, kaseh tak mengajar, kaseh mengongsi. reena tahu perbezaannya diantara mengajar dan mengongsi? kalau semua yang kaseh kata, tak bermakna bagi reena, terpulang (: kalau reena bersikap bodoh sombong, terpulang (: hmm, reena suruh kaseh berubah? memang kaseh lagi dalam tahap perubahan (: dan tak terlintas dalam fikiran kaseh nak ada boyfriend pun, tetapi siapa reena nak menyuruh kaseh jangan ada boyfriend? kalau benar kaseh ada lelaki keliling pinggang, kenapa? (:

shafiqah; hehehe, yup. tetiba aja dia mengamuk sendiri. hahaa. :D you taking yr n's eh this yr? goodluck :D hehe.

anna; i totally agree w you :D

guest; i dont rmbr where i bought it but i guess you can find it at bugis street, maybe? (:

guest; maybe she's satisfied w what she had said, she must be hurrayhurray-ing now. hehe.

passerby; if that's what you think, i shall just respect yr opinions about me. well, i shall blog about me giving numbers to random guys soon (: thanks fr tagging!

sumone cute (; ; yesterday? 3rd oct? happy belated birthday, someone cute :D i have boyfriends, but i dont have a boyfriend (:

fisaaa; you've seen me outside w diff guys? meaning? berdua atau beramai-ramai? fisaaa, kalau berbual, biar terang. beritahu saya di mana awak terserempak saya (: kalau benar, benar. kalau semata-mata buat cerita, tak usah lah memburuk-burukkan nama kaseh (:

irwan; boleh aku buat pembetulan dengan apa yang kau kata? aku tak kisah kalau kau nak jadi macam kerbau kena cucuk hidung, ikut aja apa pompan pompan tuh cakap, aku tak kisah kau nak kata aku pompan apa. tetapi kalau irwan kata, everyday kaseh got diff boyfriend, that is so wrong. sumpah kau exaggerate (: and about my girlfriends, kau kenal kwnkwn aku? siaapa siaapa? (:

shafiqah; hahaha, betul betul betul! :D waktu mereka terbuang begitu aja dengan meng-hatetag kaseh. haha! ^^

passerby; hehe, kids in disguise? haha, so cute! hello passerby. hehe ^^V

fara; hahaha, tak mungkin mereka cemburu, dorang tak ada kerja tuh nak buat :D

passern; she's not jealous, she cannot see people happy. bah. and hello passerN, thanks fr tagging :D

ikkahbeylo; haaha, entah lah hate taggers itu semua (:

passerby; haha, dia tak jealous, cuma dia.. entah eh? senang kata, dia tak happy lah tuh dengan kaseh :D hehehhe.

ikkahbeylo; haha, birthday today eh, 5th? happy birthday sayang! semoga gembira selalu! yay yay. haha.

fika; tuh la kan, spammer ni semua. dorang tengah holiday, gt nothing to do agaknya :D

ikkahbeylo; dh invite eh? okay thanks! remove tagboard? laaa, bosan pula hidup kaseh nanti. hahaha. tak la, dorang tk cemburu, dorang tak ada apa apa nak buat, mungkin :D

satsatboyy; hehe. ye saya, kaseh buat bodoh aja dengan mereka :D thanks, i'l be happy. be happy too kay awak ^^ knl knl? insyaallah, satu hari :D

seri; thanks seri :D thanks alot for tagging, appreciated much :D hehe.

muslim; i know you i know you i know you! hahaha :D yarhamukillah ya ukhti? sesungguhnya saya tak faham, boleh awak menterjemahkan dalam bahasa melayu? hehe. and yup, ive decided to find peace in me. it takes time, step by step. hehe.

satsatboyy; may god willing? :D

adilah; bersabar reena (: saya rasa mereka dah puas lah tuh. ehehe. tapi hate taggers ni tak pernah akan rasa kepuasan. dia akan datang lagi nanti. kita stay tune :D hehe.

yanna; samaaa? yay yay! winkwink^^ ehehe.

assalammua'laikum.